Velkommen til StudioOne
Home Om StudioOne - Kontakt
Fotograferne

StudioOne's fotograf Gitte , har taget billeder for mange mode- magasiner, livsstils-magasiner samt ugeblade gennem de år hun har været i branchen.

Af samme årsag, har mange kendte ansigter valgt at sætte deres lid til den professionalisme fotografen tilbyder. Vi har derfor haft fornøjelsen af at have bl.a. følgende navne foran kameraet:
Anne-Grete Bjarup Riis,
Lisbeth Østergaard,
Finn Nørbygaard,
Anders Bircow,
Karin Mortensen,
Jens Veggerby,
Jason Watt,
Tina Lund m.fl.

.
STUDIOONE:

StudioOne ligger på Marielundvej 34a i Herlev og arbejder med visuelle medier, hovedsageligt fotografi.

Siden StudioOne blev stiftet i 2005, har focus været på, at fremvise den menneskelige side af virksomheder. Dvs. menneskene bag facaden.

---oOo---

"Det handler det om at gøre virksomhederne mere tillidsfulde, interessante og levende for potentielle kunder og samarbejdspartnere." siger fotografen Gitte.

Hun tilføjer: "Kunder baserer nemlig ikke deres købs-beslutninger udelukkende på rationelle overvejelser. Oftest vil vores følelser have mere at sige end vores sind. Og vi vil vide hvem vi gør forretning med.

Netop af den grund, har jeg specialiseret mig i følelser og story-telling og mit værktøj er fotografi
", siger Gitte.

---oOo---

En af årsagerne til at viden om virksomhederne er så vigtigt er, at vi stoler på den fornemmelse vi har i maven. En anden årsag er, at verden er blevet mindre, og vi har derfor et stort udbud af udbydere af stortset de samme produkter.
Det er derfor ikke længere produktet der er i fokus, men den følelse vi får, når vi har kontakt med virksomheden generelt. Via Internet, tlf, ansigt til ansigt mv.

Faktisk er forholdet mellem fornuft og følelse 29% til 71%.
Trods dette fortæller 90% af alle virksomheder blot om deres tjenesteydelser, i stedet for at fokusere mere, eller mindst lige så meget på følelser, den personlige kontakt og de mennesker, som vi gør forretninger med. For ikke at nævne historien bag virksomheden.

Ved at placere autentiske mennesker i organisationen, i øjenhøjde med klienten, modtager klienten en følelse af, HVEM de gør forretning med, og at virksomheden kan forholde sig til klientens behov. Og dette skaber tryghed og lyst til at skabe kontakt.

Det er netop her, StudioOne træder ind og kan hjælpe med at gøre den forskel, det kræves at skabe tryghed allerede fra første besøg på hjemmesiden.

StudioOne's fotograf Gitte, har taget billeder for mange mode- magasiner, livsstils-magasiner samt ugeblade gennem de år hun har været i branchen.

Af samme årsag, har mange kendte ansigter valgt at sætte deres lid til den professionalisme fotografen tilbyder. Vi har derfor haft fornøjelsen af at have bl.a. følgende navne foran kameraet:
Anne-Grete Bjarup Riis, Lisbeth Østergaard, Finn Nørbygaard, Anders Bircow, Karin Mortensen, Jens Veggerby, Jason Watt, Tina Lund m.fl.

Og vi ser frem til at høre fra dig også.


Se Portfolio her:

Virksomheds-portræt Erhvervs-portræt Workshops Præsentationer Events Events
                     

Virksomheds-portræt

Erhvervs-portræt

Præsentationer

Workshops

Events

Kendis

                     

 


.
Copyright StudioOne - All rights reserved