Erhvervsportraetter

Book StudioOne til
at tage billeder af
dine medarbejdere

Det gamle business ordsprog “mennesker køber fra, hvem de kender” er stadig sandt i dag.  Det er derfor vigtigt at formidle din og virksomhedens identitet med professionelle erhvervsportrætter.


Dit erhvervsportræt repræsenterer dig og din virksomhed og det bør derfor være professionelt og af høj kvalitet. Hos StudioOne forstår vi vigtigheden af at godt portræt. Du er derfor sikret en kvalitet der lever op til nutidens krav.

Dit erhvervsportræt kan anvendes til public relations, visitkort, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser, til sociale netværk profiler og meget andet. Og det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, ikke blot at bruge et billede, men et professionelt portræt der viser troværdighed og success.

Dit portræt er din første chance for at præsentere dig selv. Det repræsenterer både dig og den virksomhed du arbejder. Og portrætter bør vise derfor alle medarbejdere fra deres bedste og mest professionelle side.

Kan jeg ikke bare selv tage mine erhvervsportrætter eller spørge min hobbyfotograf ven?

Portrætfotografi er en kunst. En erfaren fotograf, kan hurtigt vurdere Jeres plusser og minusser og forstår at lyssætte og posere Jer for bedste effekt. Hvis du tager billederne selv… Læs mere

Hvorfor StudioOne

StudioOne tager portrætter for mange virksomheder… Læs mere

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, eller… Læs mere

Kontakt os for at høre mere om.. Læs mere


Læs også: Portrættet: Do’s & Don’ts